• Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Novosti

  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske

Savez udruga malih trgovaca i Velpro potpisali su novi ugovor o unaprjeđenju i jačanju tržišnog položaja članica SUMT-a. 

Ovime je nastavljena dugogodišnja suradnja s jednim od najvećih i ključnih partnera Saveza. Kroz zajedničko postavljanje i ostvarenje ciljeva, članice SUMT-a i Velpro međusobno će pružati trgovačku, logističku i promidžbenu podršku.

Novi ugovor koji je dodatni doprinos razvoju i održivosti trgovine na malo potpisali su predsjednik SUMT-a Ivan Ćibarić i Alen Kovačević, direktor sektora za ključne kupce, kontakt centar i matične podatke Velproa.

 


  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske

Savez udruga malih trgovaca i Metro potpisali su novi strateški Ugovor o suradnji i time nastavili dugogodišnje partnerstvo u cilju osnaživanja malih i neovisnih trgovaca.


Poštovani članice, dragi prijatelji, dobavljači i poslovni partneri,

U ovom vremenu Uskrsa, želimo vam izraziti zahvalnost za vašu predanost, podršku i suradnju koja je temelj našeg zajedničkog uspjeha.

Neka vam ovaj Uskrs donese obilje radosti, mira, odmaranja i druženja s najdražima.

Hvala vam što ste dio naše poslovne obitelji. Težeći jačanju naših partnerskih i poslovnih veza te zajedničkom rastu, neka vrijeme pred nama donese nove prilike i uspjehe našem poslovanju i odnosima.

Sretan Uskrs želi vam,

Uprava i Predsjednik Sumt-a


  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske

Na četverogodišnji mandat na mjestu predsjednika Saveza, Ivan Ćibarić izabran je na današnjoj izvanrednoj izbornoj Skupštini SUMT-a održanoj u Zagrebu

Zahvalivši na izboru i povjerenju, novi predsjednik posebno je istaknuo zahvalnost svim članicama, koje sudjeluju u aktivnostima Saveza održavajući ga na mjestu koje mu pripada i čineći ga uspješnom organizacijom za zaštitu i prosperitet domaćih trgovaca.

Također je naglasio kako će nastaviti kontinuitet u radu i djelovanju SUMT-a na korist svih članica. U svoje osobno i ime SUMT-a, još jednom se zahvalio i dosadašnjem predsjedniku Oliveru Vuletiću na predanom doprinosu razvoju Saveza i njegovom pozicioniranju unutar poslovne zajednice. 

Ivan Ćibarić dugogodišnji je istaknuti član Saveza i Upravnog odbora te Udruge trgovaca Međimurja, a podsjetimo i dobitnik najvišeg priznanja HOK-a 'Zlatne ruke s poveljom' za 2022., za dugogodišnji uspješni rad i izniman doprinos u razvitku hrvatskog obrtništva.

Aktivno sudjeluje i u radu područne obrtničke komore Varaždinske županije, te u Hrvatskoj obrtničkoj komori, a svojim aktivnostima doprinosi promidžbi obrtništva, razvoju te unapređenju rada obrtničkih institucija.

Na izbornoj skupštini izabrani su i novi članovi Upravnih tijela Saveza, odnosno Upravnog i Nadzornog odbora.

 

 


Dragi prijatelji, članice, partneri

U godini na zalazu i ovom prigodom Vam još jednom zahvaljujemo na iznimno uspješnoj i kooperativnoj suradnji.

2023. bila je uzbudljiva i prepuna poslovnih izazova. Unatoč svemu uspjeli smo, biti još bolji, kvalitetniji i konkurentniji, a zajednička očekivanja namjeravamo ispuniti i u novoj godini.

U ime Saveza udruga malih trgovaca Republike Hrvatske, Vama i vašim obiteljima, želimo sretan Božić i uspješnu 2024. godinu!

Uprava SUMT-a


© 2024 SUMT. Sva prava pridržana. Design by DESIGN 1