• Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Novosti

  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske

Damir Aščić izabran za novog predsjednika SUMT-a!

Na redovnoj Skupštini Saveza udruga malih trgovaca Republike Hrvatske, održanoj 19. prosinca 2019. godine u Zagrebu, izabrano je novo vodstvo SUMT-a.

Za predsjednika SUMT-a, izabran je gdin. Damir Aščić, koji će voditi Savez slijedeće četiri godine, do 2023. godine.

Uz predsjednika, izabrani su i novi članovi radnih tijela, koja su prema statutu Saveza, potrebna za djelovanje u mandatu 2019.-2023. godina, Upravni i Nadzorni odbor, te Sud časti.

U novi saziv Upravnog odbora SUMT-a izabrani su: Damir Aščić, Franjo Božak, Ivan Ćibarić, Robert Fućak, Martin Jerbić, Saša Lukić, Oliver Vuletić, Mladen Kramar i Siniša Dobraš.

Također, izabrani su novi članovi Nadzornog odbora: Boris Listeš, Roman Šušković i Gordan Krizman, te članovi Suda časti: Jasminka Čića, Biljana Hašperger i Zlatko Kos. Za v.d. tajnika potvrđen je Davorin Labazan.

Zahvalivši na izboru i povjerenju koje mu je iskazano, novi predsjednik SUMT-a, Damir Aščić, ujedno i predsjednik Udruge trgovaca Slavonije i Baranje, posebno je istaknuo zahvalnost svim članicama, koje su u proteklom razdoblju aktivno sudjelovale u aktivnostima da Savez postane ono što danas jeste, uspješna organizacija koja je stvorila okvir za zaštitu i gospodarski prosperitet svojih članica, malih domaćih trgovaca.

Također je naglasio kako će nastaviti kontinuitet u radu i djelovanju SUMT-a, prema smjernicama koje Savez provodi temeljem svog programa i rada. SUMT zaslužuje posebno mjesto u gospodarstvu Hrvatske, kao jedna od posljednjih utvrda u zaštiti domaćeg trgovca i gospodarstvenika, a na korist svih članica i države u cjelini. U tom smjeru, Savez nastavlja daljnje djelovanje, kako bi osigurao svim članicama, mjesto i poštovanje na području trgovine i gospodarstva koje zaslužuju.

Nakon 4 godine predanog rada, u svoje osobno i ime SUMT-a, još jednom se zahvalio dosadašnjem predsjedniku Robertu Fućaku, na nesebičnom i predanom doprinosu razvoju Saveza i njegovom pozicioniranju unutar poslovne zajednice, šire javnosti kao i među članstvom. 

Na koncu, predsjednik Damir Aščić, novom vodstvu Saveza, zaželio je uspješan rad, dok je istodobno svim radnim tijelima, članicama SUMT-a, te poslovnim partnerima, poželio ugodne blagdane, sretan Božić te uspješnu novu 2020. godinu.


© 2020 SUMT. Sva prava pridržana. Design by DESIGN 1