• Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Novosti

  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske

Suradnjom Udruge malih trgovaca Zagreb i zagrebačkih vatrogasaca do društveno odgovornog poslovanja!

Tijekom dva katastrofalna potresa koji su pogodili Zagreb i okolicu, stradalo je dosta trgovina u Zagrebu i okolicu, te su u pomoć u sanaciji prvi priskočili dobrovoljni vatrogasci, kako bi se posljedice što prije sanirale i nastavio nesmetani rad opskrbe građana.

U isto vrijeme zbog pandemije i novog načina rada kada dobrovoljni vatrogasci više nisu smjeli sami održavati svoju osobnu opremu, pojavila se potreba izgradnje sanitarnog prostora za čiščenje opreme.

Udruga malih trgovaca Zagreb osjetila je želju i potrebu da pomogne dobrovoljnom vatrogastvu, te je pokrenula inicijativu za nabavu stroja za pranje rublja većeg kapaciteta za potrebe Dobrovoljnog vatrogasnog društva Blato Zagreb, a istovremeno je angažirala zainteresirane članice koje su osobnim sredstvima sudjelovale u obnovi u potresu oštećene opreme.

Uz Udrugu malih trgovaca Zagreb u akciji su još sudjelovali Sara trgovina Špansko, Jagoda trgovina Zagreb, Golubiček trgovina Blato, Kupovina Zagreb d.o.o. za veleprodaju te ZOO produkt veleprodaja opreme za kućne ljubimce.


© 2024 SUMT. Sva prava pridržana. Design by DESIGN 1