• Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Novosti

Povoljnije Crodux gorivo članicama SUMT-a!

Savez Udruga malih trgovaca Republike Hrvatske potpisao je 04.03.2020. sporazum s Croduxom, o povoljnoj kupovini naftnih derivata.

Sporazumom se osigurava pravna podloga za ugovaranje posebnih uvjeta opskrbe naftnim derivatima za sve članice, na svim maloprodajnim mjestima Croduxa uz korištenje Crodux kartice.

Kako bi članice mogle konzumirati bolje i povoljnije uvjete nabave naftnih derivata, potrebno je skinuti pristupnicu LINK ZA PREUZIMANJE, te istu ispuniti i s traženom navedenom dokumentacijom poslati na adresu Croduxa, koji će izvršiti aktivaciju uvjeta i poslati karticu. 

Također, moguće je poslati zahtjev za izdavanje Loyality kartice za svoje zaposlenike Vašoj udruzi, kako bi i njima omogučili povoljniju kupovinu goriva. Za to nije potrebno ispunjavati obrazac, već će Vaša udruga, voditi evidenciju zaposlenika kojima su kartice podjeljene.

Nakon slanja potrebne dokumentacije, možete očekivati kontakt regionalnog predstavnika Croduxa.

Popusti se obračunavaju i odobravaju mjesečno, ovisno o stvarnoj kupljenoj količini goriva putem Crodux kartice na maloprodajnim mjestima Croduxa ili pri svakom točenju goriva, ukoliko imate Loyality karticu.

Cilj sporazuma SUMT-a i Croduxa je omogućiti članovima Saveza kvalitetnije i povoljnije poslovanje te osigurati poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem dodatnih pogodnosti.

PRISTUPNI OBRAZAC ZA CRODUX KARTICE MOŽETE PREUZETI OVDJE!

Sve dodatne informaciju o ostvarenim popustima, možete dobiti usmeno od Vaših predsjednika udruga.

 


© 2021 SUMT. Sva prava pridržana. Design by DESIGN 1