• Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Novosti

  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske

Oliver Vuletić novi je predsjednik SUMT-a!

Na izvanrednoj izbornoj Skupštini Saveza udruga malih trgovaca Republike Hrvatske, održanoj 14. travnja 2023. godine u Zagrebu, izabrano je novo vodstvo SUMT-a.

Za predsjednika SUMT-a, izabran je gdin. Oliver Vuletić, koji će voditi Savez sljedeće četiri godine.

Uz predsjednika, izabrani su i novi članovi radnih tijela, Upravni i Nadzorni odbor, te Sud časti, koja su prema statutu Saveza, potrebna za djelovanje u mandatu novog predsjednika.

U novi saziv Upravnog odbora SUMT-a izabrani su: Robert Fućak, Mladen Kramar, Franjo Božak, Ivan Ćibarić, Tomislav Aščić, Mario Topić te Oliver Vuletić.

Također, umjesto dugogodišnjeg tajnika Davorina Labazana, na njegovo mjesto dolazi Iva Čiča, dosadašnja koordinatorica Saveza za područje Rijeke i Kvarnera.

Zahvalivši na izboru i povjerenju koje mu je iskazano, novi predsjednik SUMT-a, Oliver Vuletić, ujedno i predsjednik Udruge malih trgovaca Splitsko – dalmatinske županije, posebno je istaknuo zahvalnost bivšem čelnom čovjeku Saveza Damiru Aščiću, svim bivšim i aktualnim članovima radnih tijela, ali i svim članicama, na njihovom predanom angažmanu i doprinosu radu te razvoju Saveza i njegovom pozicioniranju unutar poslovne zajednice, šire javnosti, kao i među članstvom općenito.

Naglasio je pritom kako će nastaviti kontinuitet u radu i djelovanju Saveza, sa daljnjim koracima ka profesionalizacija rada na dobrobit svih članica.


© 2024 SUMT. Sva prava pridržana. Design by DESIGN 1