• Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Novosti

  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske

Melita Husnik nova predsjednica Udruge malih trgovaca Zagreb i članica Uprave SUMT-a!

Melita Husnik nova je predsjednica Udruge malih trgovaca Zagreb. Na redovnoj izbornoj skupštini Udruge, gđa. Melita Husnik izabrana je na četverogodišnji mandat.

Na ovoj je funkciji naslijedila dosadašnjeg predsjednika Mladena Kramara koji je nakon redovnog isteka mandata, prepustio mjesto novom vodstvu Udruge.

Melita Husnik ujedno je zamijenila g. Kramara i na mjestu u Upravnom odboru Saveza udruga malih trgovaca Republike Hrvatske, čiji je Udruga malih trgovaca Zagreb sastavni dio.

Sada već bivši predsjednik ovom je prigodom posebno zahvalio svim članovima Udruge malih trgovaca Zagreb na dugogodišnjoj plodonosnoj suradnji na obostrano zadovoljstvo.

G. Kramar, također je zahvalio, sadašnjoj i svim bivšim Upravama SUMT-a na zajedničkom djelovanju na općem boljitku i poboljšanju položaja male trgovine i trgovaca. Kako je istaknuo, zahvaljujući konstruktivnom dijalogu i djelovanju, zajedničkim su snagama ostvarili predviđene ciljeve.

Udruga malih trgovaca Zagreb i nadalje ostaje punopravna članica SUMT-a te podržava sve predviđene daljnje planove i aktivnosti.


© 2024 SUMT. Sva prava pridržana. Design by DESIGN 1