• Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Novosti

  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske

Ivan Ćibarić novi je predsjednik SUMT-a!

Na četverogodišnji mandat na mjestu predsjednika Saveza, Ivan Ćibarić izabran je na današnjoj izvanrednoj izbornoj Skupštini SUMT-a održanoj u Zagrebu

Zahvalivši na izboru i povjerenju, novi predsjednik posebno je istaknuo zahvalnost svim članicama, koje sudjeluju u aktivnostima Saveza održavajući ga na mjestu koje mu pripada i čineći ga uspješnom organizacijom za zaštitu i prosperitet domaćih trgovaca.

Također je naglasio kako će nastaviti kontinuitet u radu i djelovanju SUMT-a na korist svih članica. U svoje osobno i ime SUMT-a, još jednom se zahvalio i dosadašnjem predsjedniku Oliveru Vuletiću na predanom doprinosu razvoju Saveza i njegovom pozicioniranju unutar poslovne zajednice. 

Ivan Ćibarić dugogodišnji je istaknuti član Saveza i Upravnog odbora te Udruge trgovaca Međimurja, a podsjetimo i dobitnik najvišeg priznanja HOK-a 'Zlatne ruke s poveljom' za 2022., za dugogodišnji uspješni rad i izniman doprinos u razvitku hrvatskog obrtništva.

Aktivno sudjeluje i u radu područne obrtničke komore Varaždinske županije, te u Hrvatskoj obrtničkoj komori, a svojim aktivnostima doprinosi promidžbi obrtništva, razvoju te unapređenju rada obrtničkih institucija.

Na izbornoj skupštini izabrani su i novi članovi Upravnih tijela Saveza, odnosno Upravnog i Nadzornog odbora.

 

 


© 2024 SUMT. Sva prava pridržana. Design by DESIGN 1