• Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Novosti

  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske

U Splitu održana skupština Udruge malih trgovaca Splitsko – dalmatinske županije!

U Splitu je danas, petak 17.07.2020., održana redovna skupština Udruge malih trgovaca Splitsko – dalmatinske županije, članice Sumt-a.

Skupštini su nazočili i gosti, predsjednik Saveza udruga malih trgovaca Damir Aščić, te predsjednici i članovi Udruga malih trgovaca Slavonije i Baranje, Međimurje te Zagreba.

Ovom prigodom predsjednik Udruge malih trgovaca Splitsko – dalmatinske županije Oliver Vuletić podnio je izvješće o radu Udruge u proteklih godinu dana, tijekom kojih se aktivno radilo na poboljšanju ostvarenih uvjeta za sve članice kod dobavljača. Udruga je također postala i punopravna članica Saveza udruga malih trgovaca Republike Hrvatske. Ostvareni su i brojni radni posjeti diljem Hrvatske s raznim tvrtkama, sve u cilju poboljašanja poslovanja i konkurentnosti članica. Udruga malih trgovaca Splitsko – dalmatinske županije okuplja 57 članica, a Oliver Vuletić naglasio je, kako se svaki dan žele pridružiti nove članice ili oni koji su u prošlosti već bili članovi. 'Veliki nas nisu porazili i bacili na koljena. Mi idemo dalje na dobrobit svih naših članica.', istaknuo je predsjednik Udruge Oliver Vuletić.

Uoči sjednice Skupštine, gostima je prezentirano i veleprodajno skladište Kupovina d.o.o. na splitskom TTTS-u, koje je Udruga malih trgovaca Splitsko – dalmatinske županije osnovala u suradnji s 42 udjeličara.

Predsjednik Sumt-a Damir Aščić, okupljenima na Skupštini, prezentirao je program rada, strategiju, misiju i viziju Saveza. Djelovanje u narednom četverogodišnjem razdoblju, do 2023. godine., predstavljeno je kroz deset strateških ciljeva i smjernica. Pritom je naglašena veličina i važnost organizacije Sumt-a na tržištu Republike Hrvatske. Još jednom je pozvao članstvo na potporu i djelovanje, kako bi se ostvarili zajednički ciljevi, rast, razvoj i konkurentnost članica Saveza na tržištu. Svim okupljenima prezentirani su i aktualni ugovori potpisani od strane Saveza sa 22 dobavljača, putem kojih se osiguravaju bolji uvjeti poslovanja članicama Sumt-a.


© 2020 SUMT. Sva prava pridržana. Design by DESIGN 1