• Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Novosti

  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske

Robna marka Hit uskoro na policama SUMT trgovina!

Savez udruga malih trgovaca i tvrtka Euro Rosa potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji. Euro Rosa koja je ujedno i članica Sumt-a, proizvoditi će toaletni papir i robnu marku Hit, za sve članice Saveza.

Ugovor su potpisali direktor Jedinstva Krapine d.o.o. i vlasnik tvrtke Euro Rosa Josip Mihalić, te predsjednik Sumt-a Damir Aščić.

Prvi proizvodi robne marke Hit, uskoro će tako ispuniti police Sumt trgovina. I ovaj ugovor, nastavak je napora vodećih ljudi Saveza, u ostvarivanju potrebnih uvjeta rasta, razvoja i opstanka na tržištu članica Sumt-a.

Euro Rosa bavi se inače proizvodnjom higijenske i toaletne papirne konfekcije.

Program papirnatih ručnika obuhvaća 2-slojne i 3 slojne ručnike u rolama, autocut, jumbo role te složive papirnate ručnike. Program toaletnog papira obuhvaća 2-slojni , 3-slojni i 4-slojni toaletni papir u rolama koji može biti u izvedbi s mirisom ili bez mirisa, u boji ili bijeli te u pakiranju 8, 10, 16 ili 24 role. Osim u rolama proizvode i složivi toaletni papir u listićima.

Svi proizvodi su izrađeni od 100 % celuloze s PEFC certifikatom. 2019. godine Euro Rosa IP d.o.o. je započela proizvodnju vlastitog branda „Rosa“ papirnatih ručnika i toaletnog papira s oznakom hrvatskog proizvoda. Tvrtka se brine i za održivi razvoj šumskih resursa, a time i ekološke ravnoteže. Naime, vrećice u koje pakiraju „Rosa“, proizvode su od 30% recikliranog materijala.


© 2022 SUMT. Sva prava pridržana. Design by DESIGN 1